Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

De levertijd van de bestelling staat ook in de orderbevestiging weergegeven. De normale levertijd is voor 17:00 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden, mits het product op voorraad is. Bij betaling via overboeking wordt de bestelling 1 werkdag nadat wij de betaling hebben ontvangen geleverd.

Bezorgdagen

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, dat is mogelijk. Een refurbished mobiel wordt verzonden met een Track&Trace-nummer. Hiermee kun je de bezorging van het pakketje volgen. Zodra de bestelling is verzonden, sturen wij een e-mail met een zendingsnummer. Hiermee kun je status van je bestelling na 23.59 uur volgen via de website van PostNL.

Kan mijn bestelling in het weekend bezorgd worden?

Ja, dat kan. Bestel je een refurbished mobiel dan kan die ook op de zaterdag door PostNL geleverd worden. Selecteer tijdens het bestellen voor de zaterdag-levering.

Moet ik tekenen voor ontvangst?

Ja, we willen zeker weten dat je pakket veilig wordt afgeleverd. Daarom vragen we je te tekenen voor ontvangst. Als je niet thuis bent zal het pakket de eerstvolgende werkdag nog een keer aangeboden worden.

Als je bij de tweede poging ook niet thuis bent wordt het pakket afgeleverd bij een PostNL servicepunt bij jou in de buurt.

Is je bestelling beschadigd bij ontvangst?

Het kan helaas gebeuren dat je bestelling beschadigd wordt afgeleverd. In dat geval kun je dit binnen 24 uur melden bij onze klantenservice via info@refurbishedmobiel.nl.


Kan mijn bestelling in het buitenland afgeleverd worden?

Nee, afleveren in het buitenland is niet mogelijk. Je bestelling en daarmee je pakket kan alleen in Nederland worden bezorgd. Een buitenlands afleveradres is daarmee niet mogelijk.